Expert in feest maskers voor elk budget

Deze voordelige feest maskers zijn met liefde voor het vak gemaakt. Budget Masks is een expert op het gebied van betaalbare oog maskers. Niet eerder waren de maskers zo in trek. Maak een keuze uit de handgemaakte maskers, feest maskers, gala maskers, erotische maskers, kanten maskers, filigraan maskers, bruidsmasker of leren maskers voor een feest of gemaskerd bal bij Budget Masks, dan weet je zeker dat je niet teveel betaald. Bij Budget Masks kun je kiezen uit heel veel voordelige maskers van hoge kwaliteit.

Bij Budget Masks koop je veilig online, een voordelig feest masker of leren masker. Voor een klein budget. De diversiteit aan betaalbare maskers, erotische maskers, fetisj maskers, gala maskers, kanten maskers, leren maskers, bruidsmaskers of maskers afgewerkt met hoogglans lak en feest maskers is enorm:

  • Filigraan Maskers, een betaalbaar sieraad voor een masker evenement of gala feest.
  • Feest en Bruids Maskers zijn een must voor je bruiloftsfeest of huwelijksnacht. Het geeft een spannend tintje aan uw sprankelende en onvergetelijke dag.
  • Lak-en Leren Maskers, een maskers van duurzame kwaliteit met een uitdagende uitstraling.
  • Kanten Maskers, een masker van kant, feestelijk, uitdagend en betaalbaar.
  • Budget Maskers, een betaalbaar spannend feest masker voor een gala avond of een (evenement) event.

Bestel nu je masker 

Veilig en snel budget maskers kopen

De feestelijke budget maskers zijn van diverse materialen gemaakt van papier-maché, kunststof, leer of van kant. De maskers hebben een flexibele pasvorm. De prijs is verbazingwekkend laag en concurrerend met andere masker winkels/ web shops. Toch? Anders horen we het graag. Laat het ons weten.

Je bestelling

Budget Masks garandeert een veilige transactie via de web shop. Je bestelling wordt binnen 3 werkdagen bezorgd. Kijk naar de voorwaarden: gratis bezorgen. Betaal vertrouwd met iDeal, bankoverschrijving of Creditcard.

Gratis bezorgen

Bestellingen boven een bepaald bedrag bezorgen wij gratis bij je thuis. Zie verzendkosten.

Aanverwante artikelen en partijen

Masker zijn altijd een veel gevraagd product geweest. Veel aanverwante artikelen gaan samen met de maskers. Tijdens de Eyes Wide Shut feesten worden sexy maskers met capes, handschoenen, lingerie en prachtige zijden kanten kousen gedragen. Bij de band De Kraaien, is het een spektakel als het masker "de scaramouche" wordt gedragen. Het masker met de grote neus, speciaal voor De Kraaien het raven masker. In America zijn de party's als Mardi Gras volop gaande en in Brazilië het feestelijke carnaval Brazil. Carnaval of thema feesten voor partijen doen het ook altijd heel goed met een uniek masker. In verschillende theaters worden maskers graag gebruikt tijdens een uitgedoste ludieke scene. Op de Ball Masque wordt ieder feestelijk masker gedragen, hierbij valt een hoog Venetiaans veren masker altijd in de smaak, maar ook het gegalvaniseerde filigraan masker met rhinestone stenen of Swarovski stenen is hierbij op zijn plaats.
In de Fetish scene worden veel leer, filigraan en lak maskers gedragen. Een prachtige combinatie van kant, lak, leer en studs maken het fetish masker uniek.