Maskers, capes en clubwear clothes voor elk budget en ieder masker of themafeest!

Masker en capes zijn altijd veel gevraagde producten geweest. Tijdens maskerfeesten en party's, zoals o.a. de Eyes Wide Shut feesten, worden sexy maskers met capes, handschoenen, lingerie en prachtige zijden kanten kousen gedragen. Bij de band De Kraaien, is het een spektakel als het masker "de scaramouche" wordt gedragen. Het masker met de grote neus, het speciale kraaien masker. In America is het een gemis zonder Mardi Gras maskers en in Brazilië is Carnaval Brazil ondenkbaar zonder Brazil masks. Het belangrijkste hierbij is dat het feestmasker en de capes ook daadwerkelijk masker en capes moeten zijn voor elk budget.
Carnaval of thema feesten voor partijen doen het ook altijd heel goed met een uniek masker en sprankelende cape. In verschillende theaters worden diverse theatermaskers met gepaste kleding, waaronder capes, graag gebruikt tijdens een uitgedoste ludieke scene. Bij Budget Masks zijn betaalbare maskers voor alle maskerfeesten te verkrijgen. Wie geen maskerfeest heeft maakt uiteraard zijn of haar eigen privé-feestje. Of bedenk zelf je eigen themafeest: bal masque feesten, gemaskerd bal, maskerfeesten, mardi-gras feesten, ball masquerade, gemaskerd feest, kortom Budget Masks heeft maskers voor alle feestelijke aangelegenheden!

Wij selecteerden voor u de volgende categorieën: kanten maskers, lak en leder maskers, bruids- en feestmaskers, filgraan maskers en Capes & More.

Expert in feest maskers en capes voor elk budget

Maak een keuze uit één van bovenstaande productcategorieën. Klik op het masker, lingerie of de cape of de tekst daaronder.
Budget Masks de feest maskers, clubwear clothes en lingerie, of capes voor elk budget.

 

Gratis verzendkosten? Zie informatie.

Maskers en of capes kunnen gratis bezorgd worden als u boven een bepaald budget besteld. Dan zijn er gratis verzendkosten mogelijk.
Kijk hiervoor onder de tab informatie.

 

Masker zijn altijd een veel gevraagd product geweest. Veel aanverwante artikelen gaan samen met de maskers. Tijdens de Eyes Wide Shut feesten worden sexy maskers met capes, handschoenen, lingerie en prachtige zijden kanten kousen gedragen. Bij de band De Raven, is het een spektakel als het masker "de scaramouche" wordt gedragen. Het masker met de grote neus, speciaal het raven masker. In America zijn de party's als Mardi Gras volop gaande en in Brazilië het feestelijke carnaval Brazil. Carnaval of thema feesten voor partijen doen het ook altijd heel goed met een uniek masker. In verschillende theaters worden maskers graag gebruikt tijdens een uitgedoste ludieke scene.